قارچ‌های خوراکی و داروئی انواع و علل اهمیت به قلم علی زند اکبری

 

شما می توانید از این قسمت فایل را دانلود نمایید

علی زند اکبری
کارشناس بهداشت مواد غذائی و عضو سازمان نظام مهندسی و نظام دامپزشکی

اهمیت مواد خوراکی طبیعی و سبزیجات برای سلامتی جوامع، امری واضح و ثابت شده است، یکی از این مواد خوراکی قارچ‌ها هستند. قارچ‌های خوراکی در اصل میوه و بخش تولید مثل کننده قارچ‌های حقیقی هستند. قارچ‌ها سرشار از مواد پروتئینی، گلوسیدی، ویتامینها، لیپیدها و مواد معدنی و مهمی همچون آهن، سنیوم، پتاسیم، مس، کلسیم، فسفر، روی و حاوی انواع ویتامینها و منبع مناسبی از فیبرها می باشند. از اینرو غذای مناسب و کاملی برای انسان محسوب می شوند. ضمن آنکه به خاطر راحتی پرورش قارچهای خوراکی به نسبت بسیاری از محصولات، عرضه آن بصورتهای متنوعی همچون کنسرو، خشک، تازه و پودر نیز به بازار میسر است. بیش از چهل هزار گونه قارچ در جهان شناسائی شده و نکته مهم بر خلاف بسیاری از دیدگاه عوام این است که قارچها از انواع گیاهان نیستند چراکه فاقد کلروفیل بوده و قادر به تامین غذای خود از طریق فتوسنتز نیستند.

نظر 0

جهت ارسال نظر لطفا ورود یا ثبت نام نمایید
تاریخ انتشار:
1401/11/23

ارسال شده توسط:

;