استاندارد شماره ۵۷۵۳ فرآورده های گوشتی عمل آوری شده پخته- ویژگی ها و روش آزمون

 

شما می توانید از این قسمت فایل را دانلود نمایید

سازمان ملی استاندارد ایران به موجب بنده یک ماده 3 قانون اصلاح قوانین و مقررات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، مصوب بهمن ماه 1371 تنها مرجع رسمی کشور است که وظیفه ی تعیین، تدوین و نشر استاندارد های ملی (رسمی) ایران را بر عهده دارد.

نظر 0

جهت ارسال نظر لطفا ورود یا ثبت نام نمایید
تاریخ انتشار:
1401/03/23

ارسال شده توسط:

;